در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با ماشینم با یک موتور تصادف کردم و موتور سوار به رضایت خودش محل رو ترک کرد و تصادف ثبت نشد .
بعد سه روز موتور سوار با پرونده بیمارستان سراغم آمده و خسارت میخواد آیا میتواند شکایت کند ؟
من چگونه میتوانم از بیمه استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام
1. شخص زیاندیده می تواند برای احقاق حقوق خود به مراجع قضایی مراجعه نماید. این موضوع ربطی به اصل قضیه تصادف و میزان خسارت ندارد.

2.اگر خودروی شما بیمه شخص ثالث معتبر دارد، جای نگرانی نیست، اگرچه زیاندیده می بایست دلایل محکمه پسندی برای کار خود داشته باشد که چرا در زمان حادثه متوجه جراحت و آسیب نشده تا با اورژانس به بیمارستان منتقل شود و هزینه های معالجه اش از محل بیمه شخص ثالث پرداخت شود.

3. هرگونه اسناد پزشکی و فاکتور و مدارک پرداختی باید قبل از صدور رای دادگاه به قاضی ارائه شود تا در صورت صدور حکم علیه شما یا بیمه گر شخص ثالث شما، در مبلغ خسارت منظور شود.