در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام اینجانب بامشاوره خوب شمابیمه عمرپاسارگادانتخاب نمودم

الان هفت ماه حق بیمه بصورت ماهیانه پرداخت میکنم ایتم پرداخت مادام العمر حق بیمه لحاظ نشده،

  • درصورت بروزحادثه ازکارافتادگی آیا از پرداخت حق بیمه معاف میشوم؟
  • در رابطه بافوت اگر در سال اول درصورت فوت به وارث اینجانب چقدرپرداخت میشود؟

ماهیانه پرداختی چهل هزارتومان میباشد.درضمن نمایندگی بیمه پاسارگادکه بیمه عمر را بصورت اینترنتی خریداری کرده ام تهران میباشد و در بندرعباس ساکن هستم

 آیا در آینده برای انجام اموربیمه ای میتوان همانطور که غیرحضوری و به صورت اینترنتی خریداری نمودم تشریفات اداری را غیر حضوری انجام داد؟

 باتشکر از و از بندرعباس

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از اینکه بیمه پاسارگاد را بعنوان شرکت بیمه گر خود انتخاب نموده اید صمیمانه سپاسگزارتان هستیم و به این اعتماد افتخار می کنیم.

اگر شما شاغل هستین،داشت پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه و دریافت غرامت آن،یکی از مهم ترین پوشش های بیمه نامه شماست.

پش در پایان سال و پس از واریز آخرین قسط خود،به نمایندتون زنگ بزنین تا برای شما فرم تغییرات بیاره و درخواست پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه رو براتون اضافه کنه.

ضمنا اگه سایر پوشش ها رو هم براتون کم زدن،اگه که پوشش ها شامل حال تون میشه،لطفا بهشون بگین که با حداکثر براتون درخواست بدن.

ضمنا در جریان باشین که اگر پوششی رو در بیمه نامه خریداری نفرموده باشین،تا زمانی که درخواست شما و الحاقیه افزایش اون پوشش به بیمه نامه تون اضافه نشه،شما تحت پوشش نخواهید بود.

اگر حق بیمه شما ماهانه ۴۰ هزار تومن باشه و به شما با ضریب ۳۰۰ بیمه نامه تون صادر شده باشه،سرمایه فوت بهر علت شما برابراست با ۱۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

و در صورتیکه غرامت فوت حادثه شما با ضریب ۳باشه،غرامت فوت حادثه شما برابر است با ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال که با اون ۱۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال  در مجموع به وراث شما ۴۸۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال پرداخت خواهد شد(دور از جان تان).

برای انجام تشریفات اداری تان لطفا و حتما با نماینده خود تماس حاصل فرمایید.