در بیمه بیکاری توسط (310 امتیاز)
آیا می توان در حال دریافت بیمه بیکاری، در صورت بهبود وضع مالی اگر کسی بخواهد بیمه اختیاری رد کند؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در تکمیل  نظر کارشناس محترم، به استناد تبصره «2» ماده 6 قانون بیمه بیکاری، دوران دریافت مقرری بیمه بیکاری، جز سوابق از لحاظ فوت، بازنشستگی و از کار افتادگی محسوب می گردد. پس دیگر نیازی به انعقاد قرارداد بیمه اختیاری نمی باشد.