در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام

اینجانب بدلیل واژگونی خودرو آسیب دیدم.پزشکی قانونی دو مورد نقص عضو را با توجه به مستندات تایید و گواهی نموده.

میزان آسیب وارده ۵۷درصد تعیین شد.

پرونده خسارت شخص ثالث اینجانب همراه با یک برگ از کوپن بیمه نامه ضمیمه پرونده شده و پرونده برای تایید نهایی به تهران ارجا داده شد.

اما در کمال شگفتی بیمه مرکزی(بیمه ما)تنها ۱۴درصد از خسارت و دیه را تایید و قابل پرداخت دانسته

.ضمن اینکه تاریخ صدور بیمه نامه برج ۱۲ سال ۹۵بوده و شامل قانون جدید پرداخت خسارت گردیده است.

آیا بنده از لحاظ قانونی امکان شکایت از بیمه را دارم؟؟؟و آیا ممکن است نتیجه بگیرم؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما برای شکایت از هر شرکت بیمه میتونین به سایت بیمه مرکزی مراجعه و نسبت به ثبت شکایت خود از شرکت بیمه مذبور اقدام نمایید.همزمان با ثبت شکایت،شماره پیگیری و ساعت شکایت خودتون رو جایی ثبت نمایید.

پس از گذشت چند روز با مراجعه  به سایت بیمه مرکزی،نسبت به پیگیری شکایت خود اقدام و در صورت نیاز با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید:

۰۲۱۲۲۰۵۰۰۰۱-۵

در صورت درخواست از طرف بیمه مرکزی،نسبت به ارایه مستندات خود به مرجع رسیدگی کننده اقدام فرمایید.