در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)

با سلام

می خواستم در مورد  قانون جدید  ماده  65  بیمه شخص ثالث  یکم اطلاعات  از دوستان بگیرم...البته این قانون رو  یکم  بیشتر توضیح بدهید که راحت قابل درک باشد.

این هم قانون 65

ماده ۶۵ قانون بیمه شخص ثالث

بیمه نامه های صادره پیش از لازم الاجراء شدن این قانون مشمول قانون زمان صدور خود هستند لکن در هر حال احکام بندهای (الف) و (ب) ماده (۴)، مواد (۱۱)، (۱۹)، (۲۲)، (۲۵)، (۳۰) و ماده (۳۲) و تبصره های آن، مواد (۳۶)، (۳۷)، (۳۸)، (۴۹)، (۵۰) و (۶۰) در مورد بیمه نامه هایی که هنوز خسارات تحت پوشش آنها پرداخت نشده نیز لازم الرعایه است.

با تشکر از دوستان

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

منظور از ايت ماده اين است كه بعد از تصويب قانون ٩٥ چه بيمه نامه هايي شامل قانون زمان صدور بيمه نامشون و چه بيمه نامه هايي كه قبل از قانون ٩٥ صادر شده اند ولي پرداخت خساراتشون بعد از قانون جديد خواهد بود و شامل قانون ٩٥ خواهند شد نه قانون١٣٨٧