در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام وتشکر از راهنمایتون

سال گذشته پسرم و دو تا دوستش دچار حادثه شدند و دوستش که راننده ماشین بود دردم فوت کرد پسر من دچار شکستگی مهره های کمر و شکستگی دست در چند قسمت شد پس ازسه بار پزشکی قانونی وگرفتن طول درمان اسفند گفتند چون محل تشکیل پرونده نطنز بوده نتیجه را از طریق دادگاه براتون پست میکنند پس از چندین بار پیگیری خرداد امسال ما را به بیمه اسیا در اصفهان ارجاع دادند و گفتند حکم دادگاهمان سال ۹۵ است

 پس از دریافت رضایت محضری براساس سال قبل دیه را پرداختند می خواستم بدانم باوجود دادن رضایت محضری پسرم می تواند از بیمه به شورای حل اختلاف شکایت کند لازم به ذکر است که خانواده متوفی همان سال گذشته دیه را دریافت کردند ولی اون دوستش هنوز دریافت نکرده یوم الادا در مورد پسرمن قابل اجرا هست یا خیر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دیه یوم الادا (دقیقا روزی که دیه پرداخت میشه ) است و باید به نرخ روز پرداخت بشه. هیچ رضایت نامه ای هم بابت رضایت به دریافت مبلغ کمتر از حق، ارزش قانونی نداره.

شکایت خود را از طریق زیر پیگیری کنید:
1. شعبه رسیدگی به پرونده
2. مرجع قضایی صدور رای نهایی
3. ستاد مرکزی شرکت بیمه در تهران
4. بیمه مرکزی