در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

اينجانب كارمند هستم و اگر بخواهم از امكانات استراحتگاه خانه كارگري استفاده نمايم. آيا ميتوانم از اين امكانات استفاده نمايم.

 در صورت امكان چطور ميتوانم در سايت مورد نظر ثبت نام كنم. چون سايت كد عضويت ميخواهد. با تشكر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

معمولا اعضای خانه کارگر (شاغلان و بازنشستگان) می توانند از مزایای این استراحت گاهها استفاده کنند.

با تشکر

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر