در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من چطور میتوانم در مناقصات بیمه شرکت کنم؟سایتی هست که مناقصات بیمه ای داشته باشه که شرایط مناقصه را قید کنه؟چون شرایط مناقصه دقیقا در سایتها قید نشده .ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

به دلیل کثرت سازمانها نهادها و شرکتهایی که مجموع بیمه نامه های خود را از طریق مناقصه خریداری میکنند نمیتوان تاریخ خاصی برایشان مشخص نمود ولی چنانچه شما نماینده بیمه یا کارگزار هستید میبایست از طریق پل ارتباطی که با بیمه گذاران بالقوه ایجاد میکنید تاریخ انقضا بیمه نامه های آنها را نیز پیگیر شوید

ولی اگر سازمانی برا یخرید بیمه نامه های خود از طریق مناقصه و طبق آیین نامه های کمیسیون معاملات تهیه میکند معولا روند زیر را طی میکنند

1-مشخص کردن شرکتهای بیمه 2- فراخوان مناقصه-3-استعلام حق بیمه و شرایط4-بررسی حق بیمه و شرایط اعلامی شرکتهای بیمه5-انتخاب مناسبترین بیمه گر6- اعلام به بیمه گر و عقد قرارداد

کسانی که در مناقصه شرکت میکنند میبایست آمادگی خود را جهت حضور با نامه کتبی و سپردن مبلغی اعلام کنند این سپرده در صورت برنده نشدن و ویابرنده شدن مناقصه عودت میگردد اما اگر در مناقصه برنده شوید و ادمه ندهید این سپرده به نفعه مناقصه گذار ضبط میگردد

معمولا چند سالیست که بیمه گذاران سپرده حسن انجام تعهدات از شرکتهای بیمه درخواست میکنند که طبق نامه بیمه مرکزی این کار تخلف محسوب میشود

موفق باشید