در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
سلام
ماده 3 جدید قانون شخص ثالث در مورد دیه راننده مقصر که چند روزیست به تصویب هییت وزیران رسیده

 سوال بنده این است باید چه موقع بیمه موتور را تمدید کرده باشیم تا شامل قانون پرداخت دیه مسبب حادثه شویم زمانی که مجلس ان را ابلاغ کرده یعنی در تاریخ 29 خرداد 95 به بعد یا بعد از تصویب این قانون توسط هییت وزیران؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
لطفا در مورد حادثه ای که برای شما رخ داده و نوع مطالبه ای که از محل بیمه شخص ثالث و حوادث راننده دارید و تاریخ حادثه و ... بیشتر توضیح دهید تا نتیجه بهتری دریافت نمایید.