در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
داراي بيمه عمر پاسارگاد هستم ،اين بيمه عمل اسليو معده را پوشش ميدهد؟؟چند در صد؟؟

ارزش بازخريد در دفترچه ام به قيمت  دو ميليون و صد هزار تومان رسيده ،جزء بيمه تكميلي عمر محسوب ميشوم؟؟ تا از بيمه تكميلي براي هزينه عمل استفاده كنم؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه نامه شما فقط در سقف جراحی و بستری به شما پوشش میدهد و فرانشیز این پوشش ۳۰٪ می باشد.

و عمل شما باحتمال ۹۹/۹۹٪ در سقف تعهدات جراحی و بستری تحت پوشش میباشد.

برای اینکه به نتیجه ۱۰۰٪  و درست برسین،لطفا در ساعات اداری،بجز ۵شنبه ها از ساعت ۰۸/۰۰صبح الی۱۵/۳۰ با شماره ۸۸۶۴۸۴۰۰-۰۲۱ داخلی ۲۰۰ تماس و میزان سقف پوشش تون رو از مسول مربوطه سوال بفرمایید.