در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
عنکبوتیه خونریزی کرده ران راستم شکسته پلاتین گذاشتن
توسط (100 امتیاز)
شکستن استخوانهای کف پاونسج نرم وخونریزی عنکبوتیه مغز
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام و احترام شکستگی استخوان کف پایی شامل ارش یا دیه غیر مقدر است که پس از پایان طول درمان مشخص میگردد ( احتمالا یک یا دو درصد ارش دارد. آسیب نسج نیز به همین شکل پس از پایان طول درمان بسته به وسعت آن ارش دارد ( حدودا بین 0.5 تا دو درصد دیه کامل ارش دارد.)

خونریزی عنکبوتیه مغز نیز مشمول ارش است. بهتر است در پایان طول درمان ارش ها ارایه گردد.