در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

من حدود 26 سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری دارم و بدلیل تعدلیل شدن از کارگاه در پایان سال93، از آن موقع تاکنون بیمه بیکاری میگیرم (ماهانه 2/400/000تومان)و میتوانم تا پایان سابقه 30 سال هم این مبلغ را بگیرم و سن من الان 51 سال است و البته در سالهای آخر پرداخت بیمه اجباری، نزدیک به سقف بیمه را پرداخت میکردند.

سئوال من از جنابعالی این است که آیا مبلغ مستمری بیمه بیکاری در محاسبه بیمه بازنشستگی تاثیر دارد. لازم به ذکر است که این سئوال را از اپراتورهای سامانه تلفنی  1420 تامین اجتماعی پرسیده بودم و در جواب گفتنتد که خیر دو سال آخر بیمه اجباری مبنای محاسبه خواهد بود.

سئوال بعدی من این است که اگر مبنای محاسبه بیمه بازنشستگی 2 سال آخر بیمه اجباری باشد و مستمری بیمه بیکاری تاثیری در آن ندارد آیا من که چند سال آخر سقف بیمه را رد میکردم در زمان بازنشستگی سقف حقوق بانشستگی را میگیرم.

آیا بهتر نیست که من از این به بعد خودم را بیمه اختیاری نمایم تا محاسبه بیمه بازنشستگی با این بیمه منظور شود.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- بله تاثیر دارد و البته تاثیر منفی . نه ، دوسال آخر سابقه مبنا خواهد بود که اگر زمان دریافت مقرری بیمه بیکاری تان در این زمان باشد ضرر می کنید .

2- بیمه اختیاری در صورتی به نفع تان است که بتوانید مبلغ پرداختی را انتخاب کنید . با توجه به سابقه تان این امکان به شما داده نخواهد شد . بهتر است به سر شغل تان برگردید و به صورت حداکثری طبق قبل پرداخت داشته باشید .

با تشکر