در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

من تصميم به جراحي اسليو دارم bmi 35/2 ولي ديابتي هستم و قرص ميخورم و انسولين تزريق ميكنم و باردار نميشم

بيمه هزينه منو تقبل ميكنه به خاطر ديابت؟

چون دكترم گفتند براي افراد عادي bmi بالاي 40 و ديابتي ها بالاي 35 شامل ميشوند.

خواستم از شما بپرسم تا مطمئن بشم.

ممنون

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

البته نفرموده اید بیمه کدام سازمان هستید . اگر بیمه تامین اجتماعی هستید فکر کنم قبول می کنند منتها قبل از انجام جراحی با معرفینامه شعبه به پزشک معتمد این سازمان مراجعه کرده و تائیدیه بگیرید تا بعد از عمل برای دریافت هزینه دچار مشکل نشوید .

با تشکر