در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام

حدود ٢٦ سال سابقه بيمه دارم  و چند سال آخر را حداكثر حق بيمه را پرداخت كرده ام

در شرايطي قرار گرفته ام كه مجبورم از بيمه بيكاري استفاده كنم اما با توجه به تاثير منفي بيمه بيكاري در محاسبات مربوط به حقوق بازنشستگي

تصميم دارم حداكثر  به مدت يك يا دو سال از بيمه بيكاري استفاده كرده (و نه تمام چهار سال را)  و سپس مجدداً حق بيمه را برقرار و پرداخت كنم

سوال بنده اين است كه آيا پس از پايان مدت استفاده از بيمه بيكاري مي توانم دوباره حداكثر و سقف حق بيمه را پرداخت كنم يا محدوديت دارم

لطفا ماده واحده مربوطه را اشاره فرماييد

با تشكر

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه محدودیت ندارد. ماده واحده خاصی هم ندارد .

با تشکر