در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام

پدر من 56 سال سن دارد. حدود 20 سال پرداخت سابقه بیمه دارد و در این 5 سال آخر بیمه مشاغل آزاد (تاکسیرانی) واریز کرده است.

من میخواهم حدود 1 سال(360 روز) از طریق کار در کارگاهی میزان حقوق را بالا ببرم و پس از آن بیمه اختیاری کنم( که بتوانم مبنا را بالا ببرم)

سوال من این است که بیمه ایرادی به این افزایش ناگهانی مبنی برای افزایش مبنا نمیگیرد؟

سوال دوم  من این است که بیمه برای محاسبه بیمه بازنشستگی آن زمان 2 سال آخر را حساب خواهد کرد یا 5 سال را؟

میدانم 2 سال است اما ملاک آنها برای رفتن به 5 سال چیست؟

ممنون از پاسختان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- قطعا ایراد گرفته می شود به خصوص با نرم افزار جدیدی که در این زمینه در حال طراحی است ، البته از کارفرما.

2-محاسبه براساس 5 سال کلا از ابتدای امسال حذف شده است .

با تشکر