در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)

با سلام
دوستان چند سوال داشتم ازتون، ممنون میشم جواب بدین
1، آیا امکانش هست که ادم مبالغ خرد را به بیمه عمر واریز کند
به طور مثال من دوستی دارم که بیمه عمر با سالی دو میلیون گرفته، بعد این بنده خدا می گفت من هر روز مبلغی بین 20 تا 50 هزار پول دستم میاد که خیلی دلم میخاد به حساب بیمه عمر واریز کنم ولی چون مبالغ کم هست و قسطام هم دومیلیون هست بی هدف و خیلی زود خرج میشه
دوستان ایا امکانش هست که این مبالغ به صورت روزانه یا هفتگی به اندوخته بیمه عمر اضافه کرد؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

  1. در صورت واریز کردن زودتر از موعد اقساط بیمه عمر آیا فقط سود روزشمار تعلق می گیرد
  2. ایا امکان برداشت از حساب بیمه عمر قبل از پایان 2 سال هست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

حق بیمه های عمر معمولا در اقساط ماهانه،۲ماهه،۳ماهه،۶ماهه و سالانه دریافت میشود.

لیکن ما این امکان را داریم که ایشان این وجوه را بحسابی که دارند بصورت هفتگی و یا روزانه واریز نموده و ما بعنوان نماینده بیمه،حق بیمه ایشان را بحساب شرکت بیمه واریز و قبض مربوطه را به ایشان ارایه نماییم.