در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ایا میتوان کسی که به فرض نمایندگی بیمه ملت دارد به بیمه ایران بدون ازمون تغییر داد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
این امر بستگی به نظر مدیریت امور شعب و نمایندگان بیمه ایران دارد:
1. ممکن است شخص متقاضی، فرد با تجربه ای است ولی کلا آزمون بیمه مرکزی را شرکت نکرده است یا گواهی قبولی در آزمون را ندارد.

در این صورت ممکن است فرد را ملزم به شرکت در آزمون نمایند.

2. فرد متقاضی قبلا در آزمون شرکت کرده و گواهی قبولی دارد.
در این صورت به شرط اینکه مدت زمان زیادی از قبولی آزمون نگذشته باشد، می تواند بدون آزمون در بیمه ایران پدیرفته شود.

رویه خاصی وجود ندارد. خیلی سلیقه ای و بسته به شرایط شخص متقاضی و نظر مدیریت امور شعب ک نمایندگان بیمه ایران دارد.