در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با سلام

احتراما گروه ما دارای کارگاه صنعتی با جواز کسب از اتحادیه می باشد و 11 سال هم مشغول فعالیت بوده و کد کارگاه داریم  و بیمه پرداخت میکنیم اخیرا با توجه به الزام از طرف  بعضی مشتری های خودمون مبنی عقد قرارداد با شرکت حقوقی شرکتی ثبت کرده و برای همکاری با بعضی از مشتریهامون با آنها قرارداد میبندیم حال میخواستم بدونم امکان بپذیر میباشد علاوه بر حفظ کارگاه حقیقی خودمون برای شرکت حقوقی هم کد کارگاه بگیریم باتوجه به اینکه بطور همزمان مشغول به فعالیت هستیم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
می توانید دفتر شرکت را در غیر مکان فیزیکی فعلی کارگاه دایر نمایید و به سبب آن کد مستقل بگیرید . کد کارگاهی شرکت حقوقی به علت تغییر مکان فیزیکی در حوزه عمل آن شعبه تامین احتناعی تغییر نمی کند و تا انحلال شرکت ثابت است.