در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (-1,060 امتیاز)
آیا تعطیلی روز شنبه برای تحلیف ریاست جمهوری همه شرکت ها دولتی و خصوصی است
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام بر اساس متن خبر و سخن دبیر هیئت دولت این تعطیلی فقط برای دستگاه های و ادارات دولتی و نهاد های عمومی (مانند شهرداری و سازمان تامین اجتماعی و ...) است و ارتباطی به بخش خصوصی ندارد

دبیر هیئت دولت گفت: کلیه دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی در روز شنبه چهاردهم مرداد 1396 در شهر تهران تعطیل است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی دبیر هیئت دولت اعلام کرد با توجه به شرکت گسترده هیئت‌های خارجی در مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و به منظور برگزاری مناسب و شایسته مراسم مذکور و ایجاد تسهیلات لازم در رفت و آمد هیئت‌های خارجی و رفاه حال شهروندان تهرانی، کلیه دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی( غیر از اورژانس و نهادهای امدادی) در روز شنبه چهاردهم مرداد 1396 در شهر تهران تعطیل است.