در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم و دلسوز.همسر بنده کارمند رسمی هستن و من تحت تکلف ایشون بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هستم .

خودم هم بیمه صنایع دستی هستم و فقط به خاطر مزایای بازنشستگی خودم رو بیمه کردم و اصلا دفترچه نگرفتم و از خدمات درمانی استفاده نمیکنم.

در حال حاضر هم از دفترچه بیمه ای که تحت تکفل همسرم هستم استفاده میکنم.

آیا بعدا مشکلی برای من پیش می آید یا خیر؟ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

از نظر بازنشستگی مشکلی برایتان پیش نخو.اهد امد ولی بهتر است چون بیمه شده خویش فرما هستید سرانه درمانتان را هم بدهید و از بیمه اجباری همسر استفاده نکنید چون ممکن است اگر بفهمند که می فهمند در هنگام بازنشستگی سرانه درمان را از شما باز پس بگیرند . در یک زمان نمی توانید هم بیمه شده اصلی باشید هم بیمه شده تبعی .

با تشکر