در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بیمه قالیبافان هستم برای عضویت چه مدارکی نیاز هست به جای فیش حقوقی چی بیارم و تعرفه امسال چند هست در ضمن چند سال پیش کارت خانه کارگر داشتم مهلتش تموم شده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای عضویت در خانه کارگر هر استان،باید به خانه کارگر استان خود مراجعه نمایید.

مدارک لازم:

۱-دفترچه دارای اعتبار تامین اجتماعی.

۲-یک قطعه عکس.

۳- حق عضویت سالانه (که معمولا بستگی به نوع فعالیت خانه کارگر از سالی۲۰ هزار تومان تا ۳۵ هزار تومان برای اعضا متغیر است).

موفق باشید

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر