در بیمه بیکاری توسط (170 امتیاز)

سلام برای دریافت بیمه بیکاری نیازی به داشتن پایان خدمت هست؟
میشه با معافیت تحصیلی بیمه بیکاری گرفت یا نه؟
من الان میخام برای بیمه بیکاری اقدام کنم منتها پایان خدمت ندارم (البته الان دانشجوام) باید چیکار کنم؟

پ ن: سرچ کردم توی سایت؛ بعضی ها میگن با معافیت تحصیلی میشه بعضیا میگن نمیشه! اخر نفهمیدم میشه با معافیت تحصیلی از بیمه بیکاری استفاده نمود یا حتما باید پایان خدمت داشته باشم؟ مرسی

1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام

بله باتوجه به اینکه شما دانشجو می باشید با ارائه کارت دانشجویی و گواهی تحصیلی می توانید بیمه بیکاری دریافت نمایید البته درصورتی که مشمول فراری لحاظ نشوید