در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام. قبلا قرارداد تکمیلی بیمه ایران داشتم  که در تاریخ 13 خرداد 96 به اتمام میرسید پس از زمان اتمام دوره مدارک جهت قرارداد جدید تحویل دادیم. در تاریخ 15 تیر 96 مورد اضطراری جراحی برای فرزندم ایجاد شد.

آن موقع از طریق سایت بیمارستان مورد نظر استعلام کردند و گفتند بیمه تکمیلی فعال ندارید. به  مسئول بیمه تکمیلی شرکت محل کار تماس گرفتم و گفتند مدارک تمدید را برده اند و در تاریخ 1 تیر قرارداد جدید می بندند. اکنون پیامک  قرارداد جدید رسیده که تاریخ قرارداد جدید 1 مرداد بسته اند . من که 1/5 ماه بیمه نداشته ام و کوتاهی از مسئولین بیمه و وارد کردن در سایت بوده چه گناهی دارم که هزینه درمان انجام داده ام و هنوز نتیجه نگرفته ام ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مسئول بیمه می توانست با شرکت بیمه گر توافق کند که تاریخ شروع قرارداد از روز اتمام قرارداد قبلی باشد و خسارت های شما هم قابل پرداخت می شد.

آب رفته به جوی باز نمی گردد.
درست است که مسئول بیمه وظیفه داره به این کار ها رسیدگی کنه اما نمیتوانید از او مطالبه خسارت کنید. حتما دلایل منطقی برای تاخیر در عقد قرارداد بیمه دارد.