در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام.. بنده 6 سال سابقه پیاپی تا کنون در صندوق بیمه روستاییان دارم ... در صورت انتقال به تامین اجتماعی و انتخاب شغل کارگران کشاورزی [ حق بیمه ماهیانه 95 هزار] چه مقدار ما به تفاوت 6 سال سابقه بیمه روستایی میشود که باید پرداخت نمود؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
مبلغ مابه التفاوت حدوداً ۱۷۵۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد. البته کسورات منتقله از صندوق روستائیان از مبلغ مابه التفاوت کسر خواهد شد.