در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با وجود اینکه دکتر معالج، صعب الاج بودن بیمار رو تایید کرده کمیسیون پزشکی در جواب از کارافتادگی کلی بیمار نوشتن ,,,طبق ردیف ۶صفحه ۳۵ از کار افتادگی کلی نمیباشد,,,میخواستم بدونم این ردیف شش چی هستش
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
این کتاب معیار و ملاک استاندارد کمیسیون های پزشکی تامین اجتماعی است که از نظرات پزشکان و متخصصان بسیاری استفاده نموده است. در ابن کتاب برای اعضا و بیماری ها حداقل و حداکثر درصد از کارافتادکی را قید نموده است که پزشک عضو کمیسیون به تشخیص خود بین حداقل و یا حداکثر را تعیین می نماید.