در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
آیا تفاوتی در قیمت بیمه‌نامه شخص ثالث و پوشش‌ های ارائه شده از سوی شرکت‌های بیمه وجود دارد ؟ راه حل پرداخت کمترین هزینه چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام حداقل قیمت بیمه‌نامه‌های شخص ثالث بر اساس میزان دیه محاسبه می‌شود. بیمه مرکزی بر اساس نرخ دیه‌ای که قوه قضائیه مشخص می‌کند، حداقل قیمت بیمه شخص ثالث را تصویب می‌کند.

این قیمت عموما برای حداقل پوشش مالی است و در همه شرکت‌های بیمه یکسان است. اما این شرکت‌ها برای پوشش‌ های مالی بالاتر تفاوت‌هایی در قیمت‌هایشان دارند. بنابراین خوب است که بتوان حق بیمه‌های مختلف را در کنار یکدیگر مقایسه کرد. در حال حاضر، بیمه بازار تنها مرجع مقایسه و مشاوره شرکت‌های بیمه‌ای در ایران است.

شما با مراجعه به بیمه بازار می‌توانید، علاوه بر استعلام از میزان نرخ حق بیمه در شرکت‌های مختلف و بهره‌گیری از نظر مشاوران، با پرداخت آنلاین، بیمه‌نامه مورد نظر خود را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید و آن را در محل مورد نظر خود دریافت نمایید.