در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید، این جانب در تاریخ ۹۵/۱۰/۳۰ با یک دستگاه سواری پراید تصادف کردم و مقصر حادثه راننده پراید بود با گذشت 5 ماه  رأی دادگاه صادر شد و در تاریخ ۹۶/۰۳/۲۱ رأی دادگاه قطعی شد و در تاریخ ۹۶/۰۳/۲۷ از شرکت بیمه سینا شعبه استان قم به زنگ زدن برای تشکیل و تکمیل پرونده به من یک شماره پرونده دادن و گفتند برو خودمون تماس می‌گیرم دو بار هم خودم مراجعه کردم و گفتند برو خودمون تماس می‌گیرم و حال با گذشت حدود 40 روز از زمان تکمیل پرونده در بیمه سینا هنوز هیچ خبری نشده است دیه من حدود 12 ملیون تومان می‌باشد آیا چه راهی هست که زودتر پرداخت کنن؟ ممنون تشکر از راهنمایی تون
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
تاخیر در پرداخت خسارت ها بعد از صدور رای دادگاه  یا طی شدن فرآیند تکمیل پرونده، می تواند دلایل مختلفی داشته باشد:
1. کمبود منابع مالی
2. باز بودن تعداد زیادی پرونده خسارت
3. اولویت دادن به پرونده های دیگر یا مشتریان
4. منافع حاصل از به تعویق انداختن پرداخت خسارت اعم از سودهای بانکی، سود های ناشی از سرمایگذاری های مستقیم و غیر مستقیم شرکت های بیمه
5. کمبود یا ناکارآمدی اهرم های قانونی برای تسویه به موقع خسارت با
6. سایر موارد

با این موضوع چه می توان کرد؟

1. پیگیری از شعبه تشکیل
2. پیگیری و شکایت کتبی به ستاد مرکزی شرکت بیمه در
3. پیگیری از طریق سامانه شکایات مردمی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
4. شکایت به مراجع قضایی بابت مطالبه خسارت و مطالبه دیرکرد

هر یک از این راه حل ها، از بالا به پایین پیشنهاد می شود. در صورتی که هر مورد جوابگو نبود، مرحله بعد امتحان شود.