در بیمه روستایی و عشایر توسط (130 امتیاز)
پدرم دوازده سال پیش سه ماه بیمه تامین اجتماعی داره بعد هفت سال بیمه عشایری و روستایی ریخته بعدش تو یه حادثه ای سه تا از مهره های کمرش و الان پلاتین زدن دیگه نمیتونه کار کنه .چطوری میتونه بازنشست بشه.باتشکر
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اگر منظور شما برقراری مستمری از کارافتادگی است، شرایط آن(بر اساس ماده14و 15  آئین نامه بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر(مصوب ۱۳۸۳/۱۲/۱۱ و اصلاحیه ۱۳۸۴/۴/۱۲) هیأت وزیران عبارتند از:

- داشتن حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه متضمن 90روز  قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری.

- از دست دادن توانایی کار  بیش از  شصت وشش درصد ٦٦%  و بیشتر .