در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
در صورت داشتن بیمه عمر آیا مبلغ بیمه شخص ثالث کمتر می شود
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در سوالتان کمی ابهام وجود دارد.
اگر منظورتان این است که کسی که بیمه عمر دارد و تصادف می کند، میتداند غرامت فوت و ازکار افتادگی بگیرد؟
دریافت سرمایه فوت و سرمایه بیمه حادثه مانع دریافت خسارت از بیمه نامه های مسولیت نمی شود. هرکدام از بیمه نامه ها ملزم به پرداخت غرامت هستند.

اگر منظورتان از مبلغ بیمه شخص ثالث، حق بیمه شخص ثالث است:
حدود یک سال است که شرکت های بیمه ملزم شده اند نظام تعرفه بیمه مرکزی در رشته ثالث را رعایت کنند. قبل از آن، برخی از شرکت های بیمه به بیمه گذاران بیمه عمر خود، تخفیفاتی در سایر بیمه نامه ها از جمله ثالث ارائه می دادند.
با وجود نظام هماهنگ رعایت تعرفه در رشته ثالث، چنینی چیزی وجود ندارد.