در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در هر حادثه رانندگی که به فوت منجر شود شرکتهای بیمه تا سقف چند نفر، از محل بیمه نامه شخص ثالث دیه پرداخت میکنند؟  آیا محدودیت دارد؟ به فرض مثال اگر 20 نفر کشته شوند شرکت بیمه موظف به پرداخت دیه حرام تمام 20 نفر میباشد یا خیر؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
طبق قانون شخص ثالث تا سقف 10 دیه را بیمه گرها موظف به پرداخت هستند و مازاد بر 10 دیه از صندوق تامی خسارت های بدنی جبران می شود.