در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام مدت 5 سال تحصیلی در هنرستان دولتی مشغول تدریس به صورت حق التدریس  بودم ولی هیچگونه بیمه ای برایم واریز نشده است در این مدت بیمه خویش فرما برای خودم واریز کردم اگر به اداره کار شکایت کنم و رای کارفرما را ملزم به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد کند آیا تامین اجتماعی قبول میکند که بیمه  ایام کارکرد را با توجه به اینکه خودم هم خویش فرما   مشاغل واریز کردم جز سوابق من منظور کند یا خیر؟
آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

مشکل قانونی دارد که هر دو بیمه اجباری و اختیاری همزمان نباید باشد . وقتی بحث بیمه بیکاری هم باشد سخت گیری شعب بیشتر می شود . اگر رای اداره کار داشته باشید تامین اجتماعی باید قبول کند .

با تشکر