در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (570 امتیاز)
سلام بیمه اجباری بودم اما الان مشاغل آزاد (زنان خانه‌دار تامین اجتماعی) _اگر ۳ سال اخر مانده به بازنشستگی ام دوباره بیمه اجباری شوم آیا از فرانشیز دارویی و هزینه درمان و خدامات درمانی رایگان میشوم و بعد از بازنشستگی هم رایگان میشود یا خیر؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگربیمه شدگان مشاغل آزاد دارای بیش از ده سال سابقه پرداخت بیمه اجباری باشند زمان بازنشستگی مشمول کسرسرانه درمان نمیباشد. در حالت بیمه پردازی به محض اینکه اجباری شوید دیگر نیاز به پرداخت فرانشیز ندارید .

با تشکر