در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام یکی از آشنایان پدرشان بیمه عمر خریداری کرده حال خانواده را ترک کرده و دیگر هیچ اثری از ایشان نیست آیا خانواده ایشان می توانند از بیمه عمر بهره ای ببرند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که پرداخت غرامت فوت فقط با گواهی دفن و شناسنامه ابطال شده بیمه شده امکان پذیر می باشد.

در صورتیکه به ثبت احوال مراجعه نموده و مدارکی دال بر فوت پدر دوست تان موجود باشد با ارایه مدارکی که ذکر شد پرداخت خواهد گردید.

دررغیر اینصورت به خانواده فرد مفقودالاثر غرامتی پرداخت نخواهد گردید.