در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین بیمه برای ایرانیان دانشجو در اروپا چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه دانشجویان ممکن است که بعد از ادامه تحصیل در اروپا قصد بازگشت به ایران را نداشته باشند،و بدلیل اینکه سابقه بیمه تامین اجتماعی قابلیت بازخریدی ندارد(حق بیمه های پرداختی به این سازمان،بهیچ عنوان قابل پس گرفتن نیست)،بهترین بیمه بیمه زندگی(عمر) میباشد،که از نظر پوششی و آپشن های بیمه ای،بیمه پاسارگاد در حال حاضر سرآمد شرکتهای. بیمه ای است.

در صورتیکه بعد از ۶-۵ سال پرداخت حق بیمه نخواستین آن را ادامه بدین،میتونین از ادامه بیمه انصراف داده و پول تون رو پس بگیرین.
ضمنا اگر هم خسارتی در خارج از کشور اتفاق بیفتد،پس از تایید مدارک خسارت در سفارت و یا کنسولگری ایران در هر کشوری،در ایران قابلیت پرداخت خسارت و یا غرامت را دارا می باشد.