در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین بیمه برای ایرانیان دانشجو در خارج از کشور چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه در خارج از ایران هستین و یا به ایران مراجعه میکنین،پیشنهاد بنده،ثبت نام بیمه عمر با توجه به بودجه شما از سالانه یک میلیون تومان به بالا میباشد.

در صورتیکه در خارج از ایران هم به خسارت برخورد کردین،اصل مدارک خسارت تون رو به تایید سفارت و یا کنسولگری ایران در همون کشور برسونین و هنگام برگشت به ایران،به ما که میتونیم نماینده شما در شرکت بیمه باشیم تحویل بدین تا کارهای پرداخت خسارت تون رو با کمال میل براتون انجام بدیم.

از نظر شرایط و پوششها و آپشن های بیمه ای،در حال حاضر شرکت بیمه پاسارگاد سرآمد تمام شرکتهای بیمه می باشد.