در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین بیمه برای ایرانیان ساکن آمریکا چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما در حال رفت و آمد به ایران هستین،برای خودتون و خانواده محترم تون پیشنهادم بعنوان مدیرفروش بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،ثبت نام یه بیمه نامه برای تک تک اعضای خانواده شماست.

هر کدام به تنهایی دارای پوشش های بیمه ای بوده و هر یک میتونن از مزایای این بیمه نامه منحصر بفرد به تنهایی استفاده کنن.

با خرید بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.