در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین بیمه برای ایرانیان خارج از کشور چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از آنجاییکه هموطنان عزیز خارج از کشور معمولا یا مقیم آنجا هستن و یا بین ایران و کشور محل اقامت شان در رفت و آمد می باشند،میتوان آنها را به دو گروه طبقه بندی نمود:

۱- هموطنانی که قصد بازگشت ندارند.

۲-هموطنانی که قصد بازگشت دارند و یا بین ایران و کشور محل اقامت خود در رفت و آمد هستن.

معمولا کسانی که در کشور خارج مقیم هستن،از امکانات بیمه ای آنجا استفاده می نمایند و بعضی از آنان مایل به ثبت نام بیمه نامه عمر در ایران هستن.

گروه دیگری که در رفت و آمد هستن،میتونن یک بیمه سالانه از ۴۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال به بالا ثبت نام کنن و در صورتیکه بودجه مناسبی هم داشته باشن،بهمراه حق بیمه،یک سپرده از ۵ میلیون تومان به بالا هم روی بیمه نامه خود قرار بدهند تا هم میزان پوشش هایشان و هم اندوخته(سود) بیمه نامه شان افزایش یابد.

در صورت تمایل به انجام مشاوره رایگان و حرفه ای درباره بیمه عمر،تماسی با بنده داشته باشید.