در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
سال 95 تو ماموریت بسیج استخوان ران پا (شفت فمور) شکست جراحی و داخل استخوان پلاتین گذاشتن ، فعلا تو مراحل کمیسیون پزشکی هستم
میخواستم بدونم غرامت که به بنده تعلق میگیره چقدره؟
به این شکستگی آیا درصد تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام شکستگی استخوان فمور حدودا 4 درصد ارش دارد که به همراه عمل جراحی منجر به پین گذاری بین 2 تا 4 درصد ارش دیگر تعلق میگیرد.

غرامت اگر بر اساس دیه محاسبه گردد ( از محل بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه یا بیمه مسولیت حرفه ای کارفرما ) پس از پایان طول درمان و اصدار رای ، بر اساس نرخ دیه زمان تسویه آن برآورد میگردد. و اگر مشمول پوشش بیمه حوادث حین انجام کار باشد بر اساس نقص عضو اعلامی ضرب در سرمایه پوشش حوادث ،قابل محاسبه است.