در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام پسری دارم که 24 سالشه و بطور مادرزادی بیماری تترالوژی فالوت داره و دو بار هم تحت عمل باز قرار گرفته و نمره چشماش 9 است که هر دو چشمش 7 شماره نزدیک بینی 2 شماره هم استیگمات داره و از نظر جسمی بسیار ناتوان است و با کوچکترین فعالیتی خسته و بی حال میشود و از سربازی هم معاف شدن با توجه به شرایط پسرم و هزینه های سنگین درمان ایا میتوانم پسرم را تحت تکفل خودم در بیمه تامین اجتماعی قرار بدهم

متشکرم مرا راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

شما می توانید با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی مربوطه تقاضای کفالت فرزند خود را ارائه نمایید. پس از تقاضا و ارائه مدارک درمانی و گواهی پزشکان معالج، فرم های مربوط به از کارافتادگی جهت اخذ نظریه علمی پزشکان مربوطه تحویل شما  خواهد شد. بعد از آن مدارک و صورتجلسه شعبه به کمیسیون پزشکی ارجع خواهند شد. و فرزند شما به کمیسیون فراخوانده خواهد شد. کمیسیون بعد از معاینه و روئت مستندات نتیجه را به شعبه اعلام خواهد نمود.با توجه به فرمایشات شما، به احتمال زیاد نظریه کمیسیون مربوطه مثبت خواهد بود.