در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام
شخصی حدود 8 سال پرداختی بیمه دارد
و اکنون به دلیل بیماری کولیت (خون ریزی روده) میخواهد از کار افتادگی بگیرد
نکته اینجاست که این شخص قبل از اولین پرداختی بیمه(قبل از شروع پرداخت بیمه به مدت 8 سال ),
دچار این بیماری بوده بطوریکه در چند بیمارستان مدتها بستری میشود. و پس از آن مدتی بهبود پیدا کرده و 10 سال بعد از بهبودی کامل از طریق تاکسی رانی بیمه میشود و همانطور که عرض کردم 8 سال بیمه پرداخت میکند
 اکنون مجددا بیماریش شدت گرفته است و از طریق پزشک معالجش نامه از کار افتادگی دریافت کرده است
حال سوال اینجاست که :
آیا بیمه میتواند استعلام گرفته و مشخص کند که بیماری ایشان مربوط به قبل از سنوات پرداختی بیمه  میباشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

راه های مختلفی جهت یافتن بیماری قبل از بیمه شدن وجود دارد.

- معیانت قبل از استخدام

- معاینات قبل از عقد قرارداد بیمه رانندگان

- معمولاً در اندوسکوپی بیماری کهنه قابل تشخیص است

- تجربه پزشکان متخصص داخلی  را دست کم نگیرید.

با این وجود چنانچه شدت بیماری در حال حاضر به اندازه ای باشد که تفاوت فاحشی با دوره ابتدایی بیماری داشته باشد، این امر قابل پیگیری است.