در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام شرکت قرار بوده از ماه اردیبهشت بیمه وارد کند 3 ماه دیر کرد داریم در نرم افزار ماه اردیبهشت ( 02 ) وارد میکنم میخواهم به سایت پیوست بدهم ارور میدهد فیلد ماه مشکل دارد. چی کار باید بکنم ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

طبق ماده ٣٩ قانون تأمین اجتماعی، مهلت قانونی برای تحویل لیست و پرداخت حق بیمه هر ماه ، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد است و درکارگاه های مشمول قانون معافیت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان ٥ نفر کارگر، این مهلت تا ٢ ماه بعد خواهد بود.

با تشکر