در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من سال87تصادف کردم گفتن چون بیمه نامه و کامیون به نام پدرم هست دیگه خسارتی به من تعلق نمیگیره

 حالا من شکایت کردم و تکمیل پرونده ایا امکان داره بیمه خسار منو بده و برای مابه التفاوت یا کلا در صورت عدم پرداخت از سوی بیمه باید بیمه به من معرفی نامه بده برای صندوق تامین و باتوجه به اینکه من تازه از اجرای احکام حکم گرفتم

 ایا صندوق به من پرداخت میکنه دیه را یا نه؟؟

و در آخر میزان دیه چون الان نزدیک700میلیونه صندوق چطور اینو از مقصر بازپسگیری میکنی چون شرایط پرداخت این مبلغو در100سال هم ندارد چه برسد به15 سال با تشکر.
توسط (220 امتیاز)
دوست عزیز متاسفانه اطلاعات کافی جهت پاسخ به این سوال در متن شما نیست...
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام اطلاعات عنوان شده کامل نیست اما از پیام شما چنین برداشت میشود که خسارت شما مشمول بند ج ماده 2 قانون اصلاحی شخص ثالث باشد. با این حال نظر به اینکه در قانون فوق ملاک تارخ حادثه است محتملا تارخ حادثه شما قبل از 1387/06/20 باشد و چنین مواردی را صندوق تامین خسارت بدنی پرداخت نمیکند. هر چند در صورت قطعی شدن رای محکومیت علیه شرکت بیمه گر یا صندوق ، مفاد آن اجرایی است.