در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من مغازه دارد که آن مغازه در شعبه بیمه تامین اجتماعی کد کارگاه دارد و برای 3 نفر بیمه رد می کرد البته خودش در آن زمان نیز بازنشست بود ولی در حال حاضر در آن مغازه فعالیتی صورت نمی گیرد و نه خودش و نه کارگری در آنجا حضور ندارد و امسال آن مغازه را اجاره داد به شخص ثالثی که می خواهد بیمه اختیاری برای خودش رد کند یا اصلا بیمه نداشته باشد ولی اداره بیمه از بستن کد کارگاه ممانعت می کند. لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

شخص مالک راساً به شعبه مربوطه مراجعه و مفاصا حساب دریافت نموده و به رویت مستاجر برساند.