در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام . اگر راننده مقصر 50% که دارای بیمه نامه باشد ولی فاقد گواهینامه باشد و فوت کرده باشد آیا دیه  به بازماندگان ایشان تعلق میگیرد
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
راننده مسبب حادثه که فاقد گواهینامه است، نمی تواند از بیمه نامه حوادث راننده غرامت دریافت کند چون مجاز به رانندگی با وسیله نقلیه نبوده ولی خسارات وارده به اشخاص ثالث از محل بیمه نامه شخص ثالث پرداخت می شود و بیمه گر مجاز است تمام یا بخشی از خسارت پرداخت شده را بازیافت کند.