در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام. من از سال 90 تا سال 92 در کنارک سیستان و بلوچستان مشغول بکار بودم که کارفرما بیمه منو توی این مدت ریخته حساب(اجباری).

 بعدش از سال 93 تا  فروردین 96 بصورت اختیاری و بعد مشاغل آزاد بیمه واریز کردم.

حالا دوباره از اردیبهشت 96  از طریق کارفرما بیمم واریز میشه. میخواستم بدونم که بخام بیمه بیکاری بگیرم اون چند سالی که کنارک بودم جزو بیمه بیکاری من میشه؟

با اینکه فاصله بین دو تا بیمه اجباریم افتاده؟

یعنی اگه توی این محل کارم 6 ماه سابقه پرداخت داشته باشم میتونم بعدش با احتساب پرداختیای کنارک سیستان و بلوچستان بیمه بیکاری بگیرم؟

چون این کارگاهی که هستم تا شش ماه دیگه تعطیل میشه؟

لطفا کامل توضیح بدید.ممنون درضمن بیمه بیکاری نگرفتم هیچوقت.
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
درسوابقی که جهت بیمه بیکاری ملاک است فقط سوابق بیمه اجباری شما درنظر گرفته میشه ومدت بیمه اختیاری یا مشاغل ازاد را درنظر نمیگیرند .