در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام
فرض کنید در شرکتی مشغول کارید که بیمه تکمیلی گروهی با دوره انتظار 6 ماه هستید. سرپرست خانوار اگر 2 ماه قبل از زایمان همسر شرکت و شغل خود را عوض کند که ان شرکت هم بیمه تکمیلی ارائه کند، باز هم مشمول دوره انتظار ان بیمه خواهید شد ) با توجه به اینکه یکبار این دوره در بیمه اول سپری شده) یا خیر؟

ایا از بیمه ای به بیمه ی دیگر متفاوت است یا قانون کلی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دوره انتظار برای بیمه شدگانی که قبلا تحت پوشش بیمه درمان گروهی بوده اند لحاظ نمی شود. وضع چنین ماده ای در آیین نامه 74 مصوب شورای عالی بیمه، به این دلیل بوده که از ورود خسارت های واقع شده جلوگیری کند.
به این ترتیب، دیگر کسی که باردار است نمی تواند در یک گروه با تعداد اندک و دوره انتظار دار، تحت پوشش قرار گیرد.
اما اگر در یک قرارداد دیگری همین شخص دوره انتظار خود را طی کرده و قرارداد با بیمه گر دیگری منعقد شده، از شمول این موضوع خارج می شود.