در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام 67سالمه 18سال سابقه بیمه دارم نیروی خدماتی اداره دولتی هستم به تازگی بهم اعلام شده که باید بازشسته شوم.دیسک کمر دارم.آیا ازکارافتادگی شامل من می شود؟شرایط از کارافتادگی چیه؟با این شرایط در آینده وضعیت دریافتی حقوق و بازنشستگی من به چه صورت خواهدشد؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- تشخیص ازکارافتادگی با کمیسیون پزشکی است و باید رای بالای 66 درصد ازکارافتادگی بگیرید .

2-در صورت ازکارافتادگی متناسب با سابقه مستمری می گیرید که البته از حداقل حقوق سالیانه کمتر نمی باشد .

با تشکر