در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام آیا شخصی که کارگر بازنشسته تامین اجتماعی باشه به دلیل مشکلات معیشتی میتواند دوباره در مکان دیگری با حقوق ماهیانه مشغول به کار شود با این شخص قرارداد ماهیانه بسته میشود که نه بیمه تعلق میگیرد نه مالیات و ماهیانه حقوقی جهت نگهبانی به او تعلق میگیرد

آیا ممکن است حقوق مستمری بگیر به جهت اینکه دوباره کار میکند از سوی تامین اجتماعی قطع شود

آیا قرارداد این شخص مشکلی برای شرکت و خود کارگر هنگام حسابرسی تامین اجتماعی ایجاد میکند

چون فقط مالیات تکلیفی هنگام حسابرسی اداره دارایی پرداخت شده و اگر مشکلی دارد این قرارداد چگونه باید تنظیم شود

 باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-بله می تواند .

2-قانونا می توانند چنین کاری بکنند ولی معمولا چنین کاری نمی کنند.

3-نه بعید است .

با تشکر