در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام كارفرماي من در شيش ماه استراحت بارداري براي من حق بيمه رد كرده و با وجود تشكيل پرونده و ارائه همه مدارك بيمارستاني و بازرسيها از محل كارم حالا كه براي دريافت كمك هزينه بارداري مراجعه كردم بهم نميدن ميگن كارفرما بايد صفر رد ميكرده ميخواستم راهنماييم كنيد بتونم كمك هزينه بارداري رو بگيرم خدا مادرتونو رحمت كنه
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

کارفرمایتان در این زمینه باید با هماهنگی با شعبه لیست اصلاحی بیمه ارائه کند . مدارک استراحت ، تصویر شناسنامه نوزاد و گواهی شرکت مبنی بر اشتباه در پرداخت حق بیمه با مهر شرکت ضروری است . در صورت نتیجه نگرفتن که البته به نظر من به نتیجه می رسید باید به هیات های تشخیص و حل اختلاف اداره کار مراجعه کنید .

با تشکر