در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام. من 6 سال سابقه ی کار در شرکت نفت داشته ام که بیمه ی شرکت نفت بوده ام. سپس وارد شرکت خصوصی شدم و 5 سال سابقه ی بیمه ی تامین اجتماعی دارم. در حال حاضر در حال آغاز به کار شخصی هستم و بزودی از بیمه ی تامین اجتماعی شرکتم خارج میشون. 3 سوال داشتم:

  1.   آیا امکان انتقال سابقه ی بیمه ی نفت به تامین اجتماعی وجود دارد؟ اگر آری، چند درصد سابقه و با چه حقوقی منتقل میشود؟
  2.  برای بیمه کردن خودم پس از آغاز کار شخصی ام از چه نوعی از بیمه های تامین اجتماعی میتوانم استفاده کنم؟
  3. آیا اگر خود را دیگر بیمه ی تامین اجتماعی نکنم، سابقه ی 11 ساله ی کاری من برای بازنشستگی یا بازخریدم محسوب میشود؟ اگر آری، چگونه و با چه حقوقی محاسبه میشود؟

از سایت بسیار عالی شما سپاسگزارم.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
۱. با درخواست کتبی شما و طی مراحل اداری آن و انتقال کسورات بیمه از شرکت نفت و پرداخت مابه التفاوت آن از سوی جنابعالی، سوابق مورد نظر به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می گردد. این گونه سوابق صرفاً جهت استفاده از تعهدات بلند مدت مانند: مستمری بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی قابل قبول هستند؛ البته پس از حصول سابقه بیمه ۱۰ سال نزد صندوق تامین اجتماعی.
دستمزد شرکت نفت در مزایای تامین اجتماعی تاثیری ندارد.
۲. بیمه اختیاری، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد.
۳. شما فقط ۵ سال سابقه تامین اجتماعی دارید و هنوز سوابق شرکت نفت را به صندوق تامین اجتماعی انتقال نداده اید؛ بهتر این است که بیمه خود را به هر شکل ممکن ادامه دهید.